Opinia Timisoarei

Sofer de microbuz STPT, batut de un biciclist in trafic, la Timisoara. Motivul e halucinant

TIMISOARA. Bataie in trafic, luni seara, la Timisoara. Un sofer care conducea un microbuz de pe linia 5 a STPT a fost lovit cu pumnii de catre un biciclist care credea ca acesta… l-a injurat.

CITESTE SI: Talhar capturat de fosti jucatori de la Timisoara 89ers, dupa ce a jefuit o femeie in centrul orasului. Foto 

Totul s-a intamplat luni seara, in timp ce microbuzul circula dinspre Ronat spre Piata 700. La un moment dat, la intersectia cu strada Ciresului, soferul, care vorbea la telefon cu fratele sau folosind casti, a oprit microbuzul ca sa ii acorde prioritate unui biciclist.

In acel moment, biciclistului i s-a parut ca soferul, care continua discutia, il injura si s-a napustit asupra lui, prin geamul deschis al microbuzului.

Aseara, in jurul orelor 22:30, un sofer care conducea un microbuz pe linia 5 a fost implicat intr-o altercatie cu un biciclist. Mai exact, soferul circula dinspre zona Ronat spre Piata 700, iar la intersectia cu strada Ciresului, cand i-a cedat trecerea respectivului biciclist, a avut o altercatie verbala si fizica. Soferul a fost lovit prin geamul pe care il avea deschis. Urmeaza ca soferul agresat sa depuna plangere la politie„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, directorul adjunct al STPT.

Calatorii care se aflau in microbuz au sunat de urgenta la 112, iar un echipaj de politie a ajuns imediat la locul indicat, iar oamenii legii continua acum cercetarile, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs scandalul.

Foto: Arhiva

Exit mobile version