Opinia Timisoarei

Sofer de 19 ani mort, dupa ce a zburat din masina care s-a rupt in doua de un stalp. Foto

Terbil accident de circulatie noaptea trecuta in judetul Hunedoara. Un tanar de 19 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit violent de un stalp. Baiatul nu purta centura de siguranta si a zburat din masina in urma impactului si s-a zdrobit de asfalt.

Tanarul intrase intr-o depasire si a pierdut controlul autoturismului intre localitatile Orastie si Castau.

Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un tânăr în vărstă de 19 ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 A, pe direcția de mers Orăștie-Căstău, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, a pierdut controlul autoturismului, care a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil.
În urma impactului, conducătorul auto, a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă, rezultând decesul acestuia. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version