Opinia Timisoarei

Sofer beat s-a rasturnat cu masina intr-un canal in Timis

TIMISOARA. Au fost chemate de urgenta echipajele de interventie, dupa ce o masina s-a raturnat intr-un canal de pe marginea drumului, intre localitatile Periam si Sanpetru Mare din Timis.

Accidentul s-a intamplat dupa ce, intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea, iar masina s-a rasturnat.

CITESTE SI: Accident mortal, dupa ce o masina si un TIR s-au izbit frontal

Echipajele de pompieri si politie, dar si o autospeciala SMURD au ajuns imediat la locul accidentului, unde l-au gasit destul de … confuz pe soferul care condusese masina.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat ca un barbat, in varsta de 63 de ani, a condus un autoturism pe DJ 682, iar intr-o curba la dreapta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-un canal de la marginea drumului public.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital in vederea recoltarii probelor biologice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

CITESTE SI: Accident pe Autostrada Timisoara – Arad. O platforma pe care se afla o masina s-a rasturnat peste un microbuz

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului implicat in accident, pentru conducere sub influenta alcoolului.

Exit mobile version