Opinia Timisoarei

Sofer batut de un biciclist la Timisoara. De la ce a inceput scandalul. Video

TIMISOARA. Scene violente pe un bulevard din Timisoara. Un tanar sofer a fost luat la bataie de un biciclist pe Brancoveanu.

CITESTE SI: Cand soferii urca cu masina pe trotuar… Accident pe pista de biciclete, in plin centru, la Timisoara. Video

Incidentul a avut loc luni, inainte de ora 19.00, dupa ce tanarul a urcat cu masina pe trotuar pentru a lasa un colet la un bar.

Un timisorean care pedala prin zona impreuna cu fiica sa i-ar fi cerut soferului in varsta de 21 de ani sa mute masina de pe trotuar ca incurca circulatia pietonilor si biciclistilor.

Soferul i-ar fi transmis biciclistului ca o va face imediat, insa, lucrurile au scapat brusc de sub control. Barbatul pe bicicleta ar fi decis sa-si faca singur dreptate. I-a aplicat soferului cateva lovituri chiar sub ochii fiicei sale de numai 10 ani care a inceput sa tipe.

L-a batut pe baiatul meu fara motiv ca a parcat masina pe trotuar pe Brancovenu 49, sa duca ceva acolo la bar, ca este tehnician. Baiatul i-a zis la acest individ imediat mut masina, acesta l-a scuipat, i-a dat cu pumnul in gura si l-a pus la pamant, si cu bicicleta a trecut peste el si era si fata individului cu el…„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro mama soferului lovit.

Tanarul lovit a mers la Medicina Legala pentru obtinerea unui certificat si a depus si o plangere la politie.

La data de 10 octombrie 2022, in jurul orei 18:00, politistii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul ca pe bulevardul Constantin Brancoveanu din Timișoara, a avut loc o altercație intre doi bărbați, respectiv între un conducător auto și un biciclist.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către biciclist.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și efectuează verificări în vedere identificării biciclistului precum și pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Barbatul care l-a batut pe un biciclist pe bulevardul Constantin Brancoveanu a fost identificat de politisti si dus la audieri.

Avand in vedere incidentul petrecut in data de 10.10.2022, in jurul orei 18:05, pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din municipiul Timișoara, in care un barbat, in varsta de 21 de ani, a fost agresat fizic de un alt barbat necunoscut, va comunicam faptul ca, in urma verificarilor efectuate, persoana in cauza a fost identificata si depistata in Timisoara, barbatul in varsta de 38 de ani fiind audiat in cursul acestei zile, 17 octombrie, la sediul Sectiei 3 Urbane Timisoara. In continuare se efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente, sub indrumarea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, in vederea luarii masurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version