Opinia Timisoarei

Societatea Timisoara cheama oamenii intr-o Alianta Impotriva Dictaturii!

TIMISOARA. Simbolul istoric al luptei pentru democratie, inceputa odata cu Proclamatia din 1990, Societatea Timisoara cere tuturor organizatiilor civice si de aparare a drepturilor omului sa se uneasca  intr-o Alianta Impotriva Dictaturii.

„Indemnam pe toti concetatenii sa participe la mitinguri si la toate formele de protest pasnice in apararea legalitatii si impotriva pucistilor din 3 iulie 2012”, se arata intr-un comunicat remis presei.

Cerem cetatenilor nostri sa sustina Initiativa civica a lui Mihai Razvan Ungureanu ca o viitoare miscare politica in vederea reformarii din temelii a clasei politice decazute moral.  

In acelasi timp ne adresam tinerilor intelectuali cu optiuni de stanga democratica moderna sa respinga abuzurile actualei coalitii care uzurpa principiile doctrinare ale social-democratiei pentru a instaura faradelegea in Romania.

Societatea Timisoara trage un semnal de alarma public pentru pastrarea independentei si a intangibilitatii atributiilor Curtii Constitutionale si a tuturor organismelor justitiei din tara.

Concetateni, democratia din Romania este in pericol! Este vremea sa ne facem auzit glasul si vointa de libertate!„, se arata in comunicatul semnat de presedintele Societatii Timisoara, Florian Mihalcea, si de vicepresedintii Daniel Vighi si Viorel Marineasa.

Exit mobile version