Opinia Timisoarei

Soc in Parlamentul Romaniei. Un reprezentant al AUR a incercat sa intre cu gloante la Camera Deputatilor

Incident de securitate fara precedent la Parlamentul Romaniei.

CITESTE SI: Constructia noii maternitati de la Timisoara, gata pana in septembrie. De Craciun aici ar putea veni pe lume primii bebelusi. Foto 

Miercuri dimineata, in timp ce se facea accesul in cladirea legislativului, asupra unui reprezentant al grupului AUR au fost descoperite 4 cartuse letale, noteaza stiripesurse.ro.

Gloantele au fost confiscate imediat, iar accesul a fost blocat pentru o perioada.

Persoana asupra careia s-au gasit cartusele letale este o femeie aflata pe lista de invitati ai grupului AUR, membra in conducerea partidului.  Gloantele erau in poseta pe care o purta pe umar si au fost descoperite la filtrul de securitate. Femeia a fost predata de catre ofiterii SPP catre Politie si dusa la sectie. Ea a sustinut ca gloantele sunt un… suvenir dupa o sesiune de tragere in poligon.

La nivelul Parlamentului s-a propus ca in urma incidentului sa nu aiba acces decat persoanele care detin legitimatie eliberata de Senat sau Camera Deputatilor, dar vor fi interzise si autoturismele fara legitimatie.

CITESTE SI: ‘Aveti noroc ca si-au lasat cutitele acasa’. Protest ilegal AUR cu violente la Parlament 

In cladirea Parlamentului este interzis accesul cu munitie letata, obiecte ascutite sau alte obiecte care ar putea fi utilizate pentru a rani o persoana.

UPDATE: Femeia care a incercat sa intre in Parlamentul Romaniei cu 4 gloante in poseta este Adriana Carligeanu, o tanara in varsta de 22 de ani, din Botosani, studenta la Facultatea de Drept la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.

Femeia este presedintele filialei AUR din Botosani, presedintele Organizatiei de Tineret din partid si presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012, din care a facut parte inca de la infiintare, scrie ziare.com.

 

Exit mobile version