Opinia Timisoarei

Snopiti in bataie in statia de tramvai la Timisoara. Atac violent al unui barbat care a bagat 3 oameni in spital. O femeie a fost operata. Video

TIMISOARA. Atac incredibil intr-o statie de tramvai din Timisoara. Trei oameni care mergeau la serviciu au ajuns de urgenta la spital, dupe ce au fost batuti de un individ.

CITESTE SI: Operatiune fulger pentru capturarea unor traficanti ucrainieni la intrarea in Timisoara. Aveau marfa de 50.000 de euro 

Totul s-a intamplat luni dimineata, in jurul orei 6.00. Timisorenii asteptau tramvaiul, iar in momentul in care garnitura a ajuns in statie, un barbat a coborat in viteza, a fugit pe scari in jos si fara niciun cuvant s-a repezit si a inceput sa le imparta pumni.

„Stateam pe banca din statie si m-am ridicat cand am vazut ca se apropie tramvaiul. Din senin, a venit un barbat in fuga si a inceput sa ma loveasca”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro una dintre victime.

Din cate se pare, barbatul ar fi fost pus pe scandal inca de dinainte de a se urca in tramvai. Acesta s-a mai legat si de alti oameni pe strada, in zona Preyer.

„Este vorba de un barbat de 24 de ani, care se pare ca ar fi agresat 3 persoane in statia de tramvai din zona Sinaia. Pana in prezent s-a depus o plangere. Barbatul era sub influenta bauturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Cei trei oameni loviti cu bestialitate – doua femei si un barbat – au ajuns la spital. Doua dintre victime sunt la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala, iar cea de-a treia a fost dusa la Spitalul Judetean. Una dintre femei a intrat deja in operatie.

UPDATE: Barbatul violent a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violente. In cursul zilei de marti, acesta va fi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE 13 noiembrie 2018: Tanarul violent a fost prezentat magistratilor. Acestia au decis ca el sa ramana in arest preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version