Noutati :

Smartfit: ANAF alimenteaza stiri de scandal si plaseaza informatii despre ce nu s-a intamplat (P)

14 septembrie, 2020 - 02:40 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Smartfit Studio solicită atât public, cât și în scris, prin intermediul echipei de avocați, lămuriri cu privire la modul în care reprezentanții sau angajații ANAF oferă informații despre activitatea contribuabililor.

Într-un articol publicat în această dimineață pe un site local, și șters la scurt timp după, s-a scris că ANAF a pus sechestru pe conturile Smartfit. Informația nu este corectă, dar ridică semne mari de întrebare cu privire la veridicitatea știrilor de presă și asupra „surselor jurnalistice” din cadrul instituțiilor statului.

„În presa locală există un site care urmărește să afecteze reputația Smartfit. În repetate rânduri a publicat informații false sau informații scoase din context despre Smartfit. Am înțeles rolul acestui site, că a fost folosit uneori pe prietenie, alteori pe bani, ca instrument în cadrul diverselor strategii de concurență neloială. Dacă ar fi rămas la nivelul acesta, să spunem comercial, poate nici n-ar fi fost atât de grav, nu sunt genul de om care se supără pe jurnaliști. Din păcate însă, articolele de pe acest site atrag atenția asupra unui fenomen mult mai periculos și mai toxic: scurgerea de informații din cadrul unor instituții (informații care nu se confirmă) și utilizarea articolelor de presă în dosarele din instanță, cu scopul de a pune presiune pe judecători” a spus Cosmin Șorban, acționar majoritar al Smartfit Studio.

În ultimul an, Smartfit Studio a fost ținta unei campanii de denigrare publică care a cuprins articole plătite menite să demobilizeze antrenorii, să îndepărteze clienții și să afecteze brandul Smartfit. În ciuda demersurilor făcute de concurență, comunitatea Smartfit și-a continuat activitatea, iar cele trei centre de sport și sănătate au rămas lider de piață în vestul României.

„Toată această poveste nu este despre Smartfit. Este despre felul în care instituțiile statului nu doar că nu ajută sectorul economic ci îl îngroapă. În plină pandemie, în actuala situație, cu zeci de provocări pe care le avem de depășit, sprijinul statului este zero dar ANAF-ul alimentează jurnaliștii amatori de scandal. Cum mai poate cineva să aibă încredere în ANAF în condițiile în care aflu dimineața, din presă, ceva ce nu s-a întâmplat? Ce fel de angajați are ANAF și cum își fac ei treaba? Care este rolul ANAF, să se implice în conflicte între asociați sau să își urmeze atribuțiile? E trist că am ajuns să mă apăr cu avocați de instituții și oameni care ar fi trebuit să își ofere sprijinul” a mai completat Cosmin Șorban, acționar majoritar al Smartfit Studio.

Smartfit, cel mai mare operator fitness de pe piața regională, își continuă activitatea și își așteaptă clienții să facă sport la standardele deja consacrate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ANAF și Fiscul de Timișoara sunt deja vestite prin abuzurile pe care le fac. A rămas antologic comunicatul de presă al Fiscului timișorean care anunța o întâlnire cu micii contribuabil pentru o dată calendaristică deja trecută. Baza de date a Fiscului e varză. Te taxează de două ori, deși le dovedești că ai plătit. După care ți se spune că poți cere banii înapoi. Pe care, indiferent de câte ori i-ai cere în scris, nu-i mai vezi decât dacă dai Fiscul în judecată.