Opinia Timisoarei

Situatie jenanta la toaleta publica renovata, proaspat redeschisa in centru, la Timisoara. Cei care isi fac nevoile pot fi urmariti si filmati. Video

TIMISOARA. Primaria Timisoara promoveaza cu adevarat transparenta totala. Situatie cu adevarat jenanta in plin centrul Timisoarei, unde recent a fost redeschisa toaleta publica din Piata Victoriei.

CITESTE SI: Soferi, inarmati-va cu nervi de otel! Se inchide zile in sir traficul in intersectia Marasti din Timisoara, incepand de saptamana asta 

Moderna, curata si gratis, te imbie sa intri cu incredere pentru urgente fiziologice.

Cei care patrund insa in toaleta pot fi observati de la inaltime in timp ce se usureaza, intrucat deasupra WC-ului public este geam de sticla, circular, folosit la iluminatul incintei. Astfel, barbatii ar putea fi vazuti si chiar fotografiati in ipostaze stanjenitoare. Din fericire, sub incidenta ferestrei nu cad si cabinele.

La momentul reabilitarii toaletei, Primaria Timisoara nu a luat in calcul folosirea unei sticle mate care sa nu permita cuiva sa traga cu ochiul inauntru.

Situatia a fost semnalata de colegii de la Sud Vest TV care au filmat locul dupa caderea noptii, cand lumina puternica din interior le-a atras atentia si astfel au descoperit… neajunsul.

Va reamintim, la jumatatea lunii iulie a fost redeschis WC-ul public din Piata Victoriei, dupa ce ani la randul a stat cu lacatul pe el, aceasta dupa ce muncitorii de la Colterm au reamenajat spatiile aflate in vecinatatea parcarii de la Modex.

Toaleta complet modernizata functioneaza zilnic, intre orele 7.00 si 23.00, are permanent personal de intretinere, pentru a mentine curatenia, si poate fi folosita gratuit.

Exit mobile version