Opinia Timisoarei

Sistem anti-incendiu, prima investitie necesara la Liceul „Ion Vidu”. Concertul pentru renovarea salii distruse de incendiu a adunat sute de timisoreni

Horia Crisovan, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici si Dan Helciug au cantat pe scena Filarmonicii din Timisoara in cadrul unui concert caritabil care are ca scop final refacerea salii de spectacole a Liceului de Muzica “Ion Vidu”.

La concertul organizat de cluburile Lions si Leo au asistat peste 700 de timisoreni care au avut parte de peste doua ore de muzica buna. Pretul unui bilet a fost initial de 100 lei, dar o data cu apropierea spectacolului, pretul a scazut. “Am invitat artisti importanti. Cand am vazut ca nu se vand biletele, am scazut pretul pana la 10 lei, numai sa nu fie sala goala si  sa ne facem de rusine in fata acestor mari artisti”, spune Corneliu Vaida, unul dintre organizatorii de la Lions Club.

Cu banii castigati de la aceasta strangere de fonduri, organizatorii vor sa cumpere un sistem anti-incendiu. „Este inadmisibil ca intr-o sala facuta din atata lemn sa nu existe un astfel de sistem. Ieri a mai avut loc un incediu la liceu. Este mai bine sa prevenim, decat sa tratam”, a mai spus, pentru www.opiniatimisoarei.ro , Corneliu Vaida. Deocamdata nu se cunoaste suma stransa de la acest eveniment.

Artistii care au venit sa cante pentru talentele elevilor care studiaza la Liceul Vidu au avut o prestatie excelenta. Virgil Iantu a avut rol de prezentator pe scena Filarmonicii, timisoreanul fiind foarte iubit de catre public. Fiecare nume mare care a urcat pe scena a fost primit cu ovatii. Intr-o ploaie de aplauze, Mircea Baniciu a facut cateva dedicatii femeilor, cu piese ca “Esarfa in dar” sau “Daca ai ghici”. Nu au lipsit piese ca “Andrii Popa” sau “Hei, tramvai”, care au readus atmosfera anilor de glorie ai trupei Phoenix printre spectatori.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version