Opinia Timisoarei

Sinucidere la Timisoara. Un tanar corporatist s-a aruncat de la etajul 5 al unei cladiri de birouri. Foto

TIMISOARA. Momente teribile, joi seara, la Timisoara. Un barbat s-a aruncat de la etajul 5 al unei cladiri de birouri din oras, de pe Splaiul Titulescu.

CITESTE SI: Petitie online pentru mentinerea medicului Marius Craina la conducerea Spitalului Judetean din Timisoara, proaspat inlocuit din functie de PNL 

Pe cand era la serviciu, barbatul i-a transmis sotiei un SMS prin care a anuntat-o ca vrea sa se sinucida. Femeia, care era acasa, a alertat serviciul de urgenta 112, iar politisti au mers imediat la sediul Nokia. Oamenii legii impreuna cu o colega de serviciu au stat de vorba aproape 20 de minute cu barbatul. Pe cand asteptau un mediator, fara niciun cuvant, tanarul, urcat deja pe pervazul ferestrei, s-a aruncat in gol.

Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii sotiei care venise si ea intr-un suflet de acasa, dupa ce a alertat autoritatile.

Femeia a suferit un soc si a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri.

Barbatul in varsta de 38 de ani a lasat in urma 2 copii mici care vor creste fara tata. Omul suferea de o depresie provocata de probleme la serviciu. Lucra la Nokia de 14 ani, transmit reprezentantii ITM Timis care au inceput, alaturi de politisti, o ancheta.

Exit mobile version