Opinia Timisoarei

Sinucidere la Timisoara! Un barbat si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol in fata pompierilor! VIDEO ce te poate afecta emotional!

TIMISOARA. Momente socante la Timisoara sambata seara cand un barbat de 50 de ani s-a urcat pe un bloc si a amenintat ca se arunca. La scurt timp, chiar cand pompierii intrau pe strada, omul si-a dus planul sinucigas pana la capat. A sarit in cap sub privirile inmarmurite ale vecinilor.

Totul s-a petrecut pe Aleea Ciobanului din cartierul Blascovici din Timisoara. Barbatul locuia singur intr-un apartament din acel imobil.

In aceasta seara, omul s-a urcat pe acoperisul blocului de 2 etaje si, cand niste vecini l-au intrebat ce face acolo, le-a spus ca vrea sa-si curme viata. Speriati, locatarii au dat alarma la numarul de urgenta 112.

Exact in momentul in care pompierii au sosit la fata locului, fara niciun cuvant, barbatul s-a aruncat in gol. A murit pe loc, strivit de cimentul parcarii de langa bloc.

Vecinii spun ca omul locuia singur de multa vreme si avea o fata stabilita in Italia. Lucrase cativa ani in Cipru apoi se intorsese acasa si nu isi mai gasea serviciu, iar de aceea devenise foarte deprimat.

Il cunosteam de ani de zile. Era un om de toata isprava. Lucrase ani buni in Cipru si apoi se intorsese in tara. N-a baut niciodata. Era un om foarte cumsecade. Chiar azi m-am intalnit cu el pe strada. Parea asa lipsit de vlaga, dar am vorbit ca intotdeauna. Nimic din ce am discutat nu prevestea una ca asta. Sunt foarte afectat de ce s-a intamplat. Nu-mi vine sa cred„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro unul dintre prietenii barbatului.

Vezi mai jos IMAGINI VIDEO din momentul sinuciderii! ATENTIE, TE POT AFECTA EMOTIONAL!!!!!

Exit mobile version