Opinia Timisoarei

Singurul parc industrial aprobat de Guvern din judetul Timis, mai aproape de companii. Ce facilitati ofera compania Artemis Real Estate?

Singurul parc industrial certificat de Guvernul Romaniei, din judetul Timis, vine in intampinarea clientilor cu oferte de nerefuzat. Parte din grupul elvetian Artemis Holding, proprietar al brandului Franke, recunoscut la nivel mondial ca lider in sisteme inteligente de preparare a hranei si cafelei, containere de inox pentru bauturi si solutii inteligente pentru bai publice, Artemis Real Estate vine si in sprijinul companiilor din judetul Timis, insa in domeniul imobiliar. Caracterizate prin precizie si atentie la detalii, compania se focuseaza pe nevoile clientilor, astfel ca a creat cele mai bune conditii de dezvoltare a unei afaceri, in patru parcuri industriale din judet.

Cu o suprafata de peste 125 de hectare in judetul Timis, grupul Artemis Real Estate contribuie intr-un mod accelerat la dezvoltarea durabila a regiunii in care a hotarat sa investeasca.
Dezvoltatorul opereaza in mai multe tari, printre care Elvetia, Polonia si Statele Unite ale Americii, iar acum si in Romania. Grupul este impartit in patru mari piloni, iar unul dintre acestia este cel de real estate.

Pentru a veni in sprijinul oricarei companii, de la cele mici pana la cele multinationale, reprezentantii Artemis Real Estate vin cu solutii pentru fiecare afacere, personalizate dupa nevoile fiecarui client. In functie de spatiul de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea, firmele pot inchiria sau cumpara parcele cuprinse intre 1000 de metri si 3 hectare, sau pot opta pentru achizitia sau inchirierea constructiilor realizate la cerere de catre dezvoltator.

In judetul Timis, Artemis Real Estate s-a concentrat in patru locatii, cea mai dezvoltata dintre ele fiind cea din comuna Sanandrei.

Parcul industrial realizat pe raza comunei Sanandrei este dotat cu toate utilitatile si infrastructura necesara intreprinzatorilor care vor sa isi desfasoare activitatea aici. Iar unul dintre marile avantaje pe care le au reprezentantii firmelor care vor sa se locheze in cadrul Parcul Industrial Sanandrei este faptul ca acestia scapa de grija demersurilor pentru obtineriea actelor necesare pentru desfasurarea activitatii. In plus, beneficiaza si de toata infrastructura necesara pentru a-si incepe activitatea imediat, aceasta fiind realizata in totalitate.

Dezvoltarea Parcul Industrial Sanandrei va avea un impact major. Pe de o parte, din punct de vedere economic, dezvoltarea parcului industrial atrage dupa sine cresteri ale bugetului local, in timp ce din punct de vedere social, pe langa crearea de noi locuri de munca, imaginea comunei se va reflecta si prin intermediul companiilor de prestigiu national si international care vor functiona aici.

Artemis Real Estate este o companie in continua dezvoltare, iar extinderea parcurilor industriale si logistice este una dintre principalele preocupari ale grupului. Un prim pas a fost facut deja, astfel ca anul acesta demareaza prima etapa de investitii in infrastructura la Giarmata Mare. La doar 700 de metri distanta de coborarea de pe autostrada, noul parc industrial si logistic va oferi nenumarate avantaje clientilor, iar compania este deja in discutii cu numeroase societati interesate.

De asemenea, Artemis Real Estate opereaza si in zona Aeroportului, dar si in comuna Dudestii Noi, acolo unde clientii beneficiaza de la fel de multe avantaje si servicii.

Astfel, orice companie, mica sau mare, isi poate desfasura activitatea in cele mai bune conditii, la un inalt standar calitativ, in oricare dintre parcurile industriale ale Artemis Real Estate, fara sa mai aiba riscurile pe care le presupune o dezvoltare imobliara.

Exit mobile version