Opinia Timisoarei

‘Sincer? Mi-a fost lene sa duc gunoiul in alta parte’. Raspunsul tupeist al unui barbat prins ca-si arunca soba si canapeaua la margine de strada in Timisoara

TIMISOARA. Sa-ti arunci gunoiul langa casa pare sa devina o practica tot mai intalnita in Timisoara nesimtirii. Zilnic, politistii locali identifica noi rampe de gunoi ce cresc vertiginos pe langa blocuri, la margine de strada si chiar in intersectii.

CITESTE SI: Operatiune fulger la Timisoara. A fost decapitata una dintre cele mai puternice grupari de traficanti. Video 

Timisoreni cu tupeu nemarginit, carora le e lene sa-si care deseurile la groapa de gunoi sau sa plateasca societatii de salubrizare ridicarea acestora, le arunca unde-i taie capul.

Sta marturie si intamplarea de aseara, cand, la adapostul intunericului, un timisorean si-a abandonat la intersectia Rebreanu cu Macedonski tot ce nu-i mai trebuia prin casa. A adus cu o masina scaune, o canapea, sertare, o soba metalica si altele si le-a varsat langa drum, sa-si bata altii capul sa i le ridice.

Doar ca a fost vazut de un trecator cu spirit civic, iar acesta a chemat Politia Locala.

Agentii l-au prins in flagrant, pe cand depozita si ultimele gunoaie, si l-au luat la intrebari.
A raspuns sfidator ca a luat obiectele de la cineva si le-a aruncat in strada pentru ca i-a fost lene sa le duca in alta parte.

Politistii i-au dat o amenda de 1000 lei si l-au pus sa le stranga urgent.

Oricine observa nesimtiti care isi arunca deseurile la margine de strada e rugat sa sune rapid la telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Exit mobile version