Opinia Timisoarei

Simona Trasca si Cristina Roman au facut spectacol la No Name: au defilat acoperite in ciocolata si s-au „luptat” cu miere!

TIMISOARA. Senzatii tari sambata seara la deschiderea oficiala a clubului No Name. Modele acoperite de ciocolata au prezentat o colectie noua de bijuterii din dulciuri a designerului Adrian. Dintr-un tort special, Madalina Secuianu a iesit si i-a urat La multi ani!

Designerul de bijuterii, Adrian Haiduc, a oferit publicului un spectacol care n-o sa fie uitat prea curand.

Fete in lenjerie intima, unse cu ciocolata designer, impodobite cu bijuterii din bezele , jeleuri si ciocolata , au oferit un show si o priveliste de senzatie.

Simona Trasca si Cristina Roman au fost senzatiile serii, pe langa faptul ca au fost si ele unse cu ciocolata, au oferit si un show erotic jucandu-se intr-un bazin plin cu ciocolata.

Pentru ca nu demult a implinit 31 de ani, Adrian Haiduc a primit in aceasta seara un tort special, din care a iesit Madalina Secuianu. Alaturi de manechine, designerul a dansat cu o pofta nemaipomenita distrandu-se de minune in club.

Adrian Haiduc detine 3 recorduri mondiale legate de bijuterii: cel mai lung talisman, cei mai lungi cercei si prezentare de bijuterii cu ajutorul a 11 parasutisti din echipa nationala.

Foto: Ervin Boer

Exit mobile version