Opinia Timisoarei

Simona Gherghe si Dana Mladin au o relatie? Fotografii incendiare cu Simona Gherghe si Dana Mladin goale la plaja pe o insula. Vezi reactii pe Facebook!

Dupa ce le-a urmarit in vacanta pe care si-au facut-o impreuna intr-o destintie exotica, unde nu-i picior de roman, revista Ciao sustine ca Simona Gherghe si Dana Mladin au o relatie mai mult decat apropiata.

Revista Ciao publica fotografii pe care le numeste „incendiare”, care o infatiseaza pe Simona Gherghe aproape goala, in compania prietenei Dana Mladin, pe o plaja pustie a unei insule exotice, si care sugereaza ca cele doua au o relatie speciala. Dupa aparitia revistei pe piata, reactiile protagonistelor au fost extrem de diferite, Simona aratandu-se indignata, iar Dana, surprinzator de relaxata.

Intrebare de o mie de puncte: daca maine ies la plimbare cu Max, catelul meu, se va scrie ca suntem un cuplu?„, scrie Gherghe pe Facebook. Reactia ei pare a unei persoane prinse cu mata-n sac sau care ar avea ceva de ascuns, fapt care i-ar putea explica indignarea. Culmea, desi e pusa in aceeasi situatie, Dana Mladin nu pare deloc deranjata de aceasta situatie si chiar se amuza pe seama mesajului postat de Simona: „Deci ma compari cu Max, sa inteleg. Bine, stiu ca pe el il iubesti mai mult. si lui nici nu ii place ceafa de porc„.

Exit mobile version