Opinia Timisoarei

Silviu Pasca, duet incendiar alaturi de Catalin Dobre la Vocea Romaniei! Timisoreanul a ridicat juriul si sala in picioare! VEZI VIDEO!

Silviu Pasca, unl din cei doi timisoreni din semifinalele concursului Vocea Romaniei a reusit inca o data sa aiba o prestatie de exceptie si sa uimeasca pe toata lumea.

El a cantat piesa „Written in the Stars” alaturi de fostul concurent de la Voce, Catalin Dobre si, ca de fiecare data, a facut un show fantastic, care a electrizat pe toata lumea.

Laudele din partea juratilor nu au ezitat sa apara – „in urma show-ului asta o sa fie un om care o sa aiba un album si eu la oamenii aia ma uit, eu asta aplaud„, a spus Marius Moga.

„Multa energie, foarte multa bucurie, imi place ca te distrezi cand esti pe scena, un duet interesant si o piesa misto”, a completat Lori.

Brenciu a fost si el incantat: „E a doua oara cand Smiley alege piesa buna, nu ma intereseaza originalul, piesa asta a fost scrisa pentru voi„.

Smiley a fost ultimul care a avut un cuvant de spus: „De cate ori apari pe scena, faci un spectacol in sine, imi place ca te bucuri. Vei avea un cuvant de spus in muzica romaneasca„.
VEZI VIDEO!

Exit mobile version