Opinia Timisoarei

Sibutramina face victime si in Timis. O jucatoare de la CSM Lugoj, Andreea Moldovan, suspendata 3 luni!

Devenita celebra in Romania dupa scadalul in care a fost implicat Mutu, sibutramina face victime si in Timis. O voleibalista a fost suspendata pentru consumul substantei si va sta departe de teren timp de trei luni.

Federatia Romana de Volei a anuntat suspendarea voleibalistei Andreea Moldovan, de la CSM Lugoj, dupa ce sportiva a recunoscut ca a consumat pastile care contineau sibutramina.

„Suspendarea sportivei MOLDOVAN Andreea, legitimata la CSM Lugoj, din activitatea sportiva pe o perioada de 3 luni in conformitate cu dispozitiile art.37 teza II din Legea 227/2006 privind prevenirea si combatarea dopajului in sport, republicata, avand in vedere faptul ca sportiva a recunoscut inca din momentul semnarii Invitatiei pentru testul doping si a Formularului de control doping utilizarea produsului Capsula de slabit care contine substanta specifica Sibutramina. Prezenta in proba sa de urina a N,N-bis-desmetil-sibutramina, N-desmetil-sibutramina, metaboliti ai sibutraminei, substanta inclusa la clasa S6.b (Stimulente specifice), constituie o incalcare a art.2 alin. (2) lit. a) din legea mentionata”, se arata in comunicatul Federatiei Romane de Volei.

Exit mobile version