Opinia Timisoarei

Si tu poti salva o viata. E nevoie urgenta de sange, la Timisoara, pentru oameni in stare grava. Apel de la Centrul de Transfuzii

TIMISOARA. Au scazut mult stocurile de sange la Timisoara in aceasta perioada, iar spitalele se confrunta cu o nevoie urgenta din toate grupele sanguine. Sunt oameni internati in unitatile sanitare pentru care fiecare picatura de sange e o sansa la viata.

CITESTE SI:  Dumbravita, tot pe primul loc in topul localitatilor cu cei mai multi oameni vaccinati anti COVID din Romania. Se mentine intre primele 10 la nivel national inca o comuna de langa Timisoara

Astfel, reprezentantii Centrului de Transfuzii Sanguine Timisoara fac apel la oameni, pe care ii indeamna sa dea o mana de ajutor.

„In aceasta perioada, numarul donatorilor de sange este foarte mic. Pe toti cei care pot dona sange ii rugam sa vina la Centrul de Transfuzie Sanguina Timisoara”, transmit reprezetantii Centrului de Transfuzie.

Programul de donare este de luni pana vineri intre orele 8.00 si 13.00, iar Centrul se afla pe strada Martir Marius Ciopec numarul 1. Cei care doresc sa isi ajute semenii trebuie sa fie ca donarea de sange se face in conditii de maxima siguranta, cu respectarea tuturor masurilor sanitare.

Pentru a reduce timpii de asteptare, va puteti programa online, utilizand aplicatia DONORIUM .

Exit mobile version