Opinia Timisoarei

Si saraci, si batuti! Timisoara Saracens a pierdut la Cluj, cu CSM Bucuresti, in semifinalele Cupei Regelui

TIMISOARA. Campioana tarii la rugby, Timisoara Saracens nu a reusit sa se califice in finala Cupei Regelui, o competitie pe care a castigata in urma cu cateva sezone. Banatenii, care se confrunta cu probleme financiare destul de grave, nu au putut alinia cel mai bun lot din motive „personale” si a fost invinsi in semifinalele competitiei de o echipa bogata, din multe puncte de vedere, CSM Bucuresti.

CITESTE SI: Victorie nesperata pentru ACS Poli contra Ripensiei, in primul derby de Timisoara 

Prima parte a fost foarte echilibrata si s-a incheiat in avantajul gruparii din capitala, 12-8. Banatenii au reusit singurul eseu al reprizei prin Capatana si o lovitura de pedeapsa prin Samoa.

In partea secunda, si pe fondul unor cartonase galbene primite de campioni, CSM s-a distantat la 24-8. Interesant este ca pana in acel moment, bucurestenii au punctat doar prin lovituri de pedeapsa. Timisoara nu a reusit sa reintre in joc, iar pe final CSM a punctat si prin eseu stabilind scorul final, 31-8.

CITESTE SI: Fermecatoare, ‘batrane doamne’ fabricate in Romania, in expozitie la Timisoara. Cine a fost vedeta 

Asadar o infrangere oarecum asteptata de banateni, care vor juca doar finala mica a competitiei in weekendul viitor la Bucuresti, contra celor de la Baia Mare, care au pierdut surprinzator cu Steaua.

Timisoara Saracens: Taupaki, Capatana, Doge, Stewart, Iftimiciuc, Neculau, Rus, Morrison, Conache, Rose, Shennan, Manumua, Fercu, Zaharia, Samoa. Au mai jucat: Radoi, Maris, Halalilo, Muresan, Whitehurst, Lazar, Rupanu, Lemnaru

Exit mobile version