Opinia Timisoarei

Si colegii mei liberali, si orasul au vibe diferit. De fiecare data cand vin la Timisoara, iau aceasta energie, ne ajuta sa guvernam mai bine. Florin Citu anunta sustinere totala pentru Capitala Culturala Europeana 2023

TIMISOARA. Aflat in vizita la Timisoara, premierul Florin Citu nu a vorbit doar despre criza din coalitia de guvernare, ci si despre proiectele arzatoare ale orasului, care asteapta sprijind de la Bucuresti. Prim-ministrul a anuntat sustinere totala pentru proiectul Capitala Culturala a Europei si orientarea investitiilor viitoare si in infrastructura sportiva.

Referitor la proiectele pe plan local, as spune ca Timisoara Capitala Culturala Europeana este un lucru important pentru toata Romania, nu doar pentru dumneavoastra, aici, de aceea are sustinerea totala a acestui guvern. si bineinteles, proiectele care sunt asociate cu acest obiectiv. In acelasi timp, stiu ca este nevoie, Romania moderna inseamna o lume in care poti sa faci activitati sportive, sa fie altfel si aici cautam solutii. Ma uitam in alte tari unde sunt acele centre, stadioane, unde oamenii, dupa birou merg si fac activitati sportive. Astfel de proiecte vrem sa dezvoltam aici si in toata tara. Vrem sa ne schimbam stilul de viata si astfel de investitii vor fi sustinute in orasul dumneavoastra„, a spus Florin Citu.

Premierul a facut si o… marturisire legata de Timisoara.

Plec de la Timisoara cu un sentiment foarte bun. E clar ca de fiecare data cand vii aici, te incarci altfel. Si colegii mei liberali si orasul au un vibe diferit si iti dau o energie pozitiva si pleci de aici cu un sentiment bun. De fiecare data cand vin aici, iau aceasta energie si ne ajuta sa guvernam mai bine„, a mai spus Citu.

Exit mobile version