Opinia Timisoarei

Si-au furat copilul dintr-o cresa din Franta, erau cautati in toata lumea si au fost capturati de politisti la Timisoara

TIMISOARA. Au mers la cresa sa isi viziteze fiica, intr-un oras din Franta si a ajuns pe mainile politiei din Timisoara.

CITESTE SI: ‘Am fost santajati de CNAIR si ni s-au trimis scrisori de intimidare. Ne vom adresa organismelor europene competente’. Reactia constructorului de pe Lotul 3 al Autotrazii Lugoj-Deva, dupa ce ministrul Transporturilor Razvan Cuc a rupt contractul 

Este vorba despre o femeie de 38 de ani si un barbat de 39, parintii unei micute de un an si jumatate, care se afla intr-un centru din orasul Logelbach-wintzenheim, in Franta, unde fusese plasata de catre judecatorul pentru copii din Mulhouse, intrucat nu era in siguranta in sanul familiei.

In 9 august, femeia a fost sa isi viziteze copila, pe care a luat-o din centru, desi nu avea dreptul, si, ajutata de tatal micutei, a adus-o la Timisoara.

Imediat, autoritatile franceze au intrat in alerta si i-au dat in urmarire internationala pe cei doi parinti, pentru lipsire de libertate.

Acestia au fost descoperiti joi la Timisoara, impreuna cu fetita lor.

Copila a fost predata reprezentantilor Directiei pentru Protectia Copilului, in timp ce parintii ei au ajuns la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara si urmeaza sa fie predati autoritatilor din Franta.

Exit mobile version