Opinia Timisoarei

‘Si-au facut norma’. Tanar amendat de politistii locali pentru ca a dus cu tramvaiul peturile la reciclat, in Timisoara

TIMISOARA. Exces de zel pe linia tramvaiului 2 in Timisoara. Un tanar care n-avea masina si a decis sa-si duca la reciclat peturile cu un sac, folosind transportul in comun, s-a ales cu amenda.

CITESTE SI: Barbat cautat de politisti dupa ce a fugit din Spitalul Municipal din Timisoara si nu a ajuns nici acasa

Politistii locali, care faceau o razie in mijloacele STPT, i-au spus ca incalca prevederile HCL 371/2007, privind sanctionarea contraventiilor pe teritoriul Timisoarei. In lege, in articolul 32, este prevazut ca e interzis transportul de bagaje voluminoase care stanjenesc calatorii.

Chiar daca, dupa cum se vede in imagine, sacul nu parea sa deranjeze pe cineva prin… volumul sau in acel moment al zilei, cand tramvaiul nu era plin ochi, iar calatorii stateau cate unul pe doua scaune, politistii i-au ars omului o amenda de 200 de lei.

Actiunea politistilor locali in mijloacele de transport a durat joi cateva ore, timp in care au mai fost descoperiti un betiv intr-un tramvai si un tanar drogat in statia de la Piata Maria, care avea si stupefiante asupra lui, si pe care l-au incredintat mai apoi ofiterilor de la Combaterea Crimei Organizate si Antidrog.

Exit mobile version