Opinia Timisoarei

Si-a violat verisoara si acum cere clementa judecatorilor. Ce explicatie incredibila au oferit avocatii violatorului?

Un condamnat pentru viol incearca sa iasa din inchisoare dupa aproape un an de cand a fost bagat dupa gratii. Motivarea avocatilor pentru micsorarea pedepsei este insa una incredibila.

CITESTE SIALERTA! Focuri de arma la Timisoara! S-a tras asupra unui cetatean sirian, nepotul lui Zaher Iskandarani. FOTO! 

Toata povestea a avut loc la Petrosani. Timp de trei zile, Alexandru Fekete a retinut-o pe o tanara de 33 de ani cu forta in locuinta sa din din Petrosani, unde a supus-o suferintelor: a legat-o de maini, a agresat-o, a tuns-o si a taiat-o cu un cutit in mai multe zone ale corpului, cauzadu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de ingrijiri medicale si de asemenea, a violat-o. Pentru faptele sale a primit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare.

CITESTE SIProtest la Timisoara fata de gratiere si schimbarea Codului Penal, dorite de Guvern. FOTO!

Alexandru Fekete a solicitat sa fie achitat de infractiuni, pe baza declaratiilor victimei care a sustinut initial ca intretinut de buna voie raporturi sexuale cu el, aratand totodata ca tanara se ocupa cu practicarea prostitutiei, insa el s-a indragostit de ea si a vrut sa o ia in casatorie. Aparatorii sai au sustinut ca „faptul ca inculpatul a ras-o in cap pe partea vatamata a fost o dovada de dragoste, pentru ca alti barbati sa nu se uite la ea”.

Citeste mai multe: AICI

Exit mobile version