Opinia Timisoarei

Si-a vazut moartea cu ochii! Cat noroc a putut avea o soferita lovita de tren in Timis si tarata 150 m pe calea ferata? GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Poate spune ca s-a nascut a doua oara. O soferita din Timis, care s-a aventurat cu masina sambata dimineata pe liniile de cale ferata intre Sannicolau Mare si Nerau, a fost surprinsa de un tren, izbita si tarata mai bine de 150 de metri.

Femeia insa a scapat cu viata si chiar a reusit sa iasa singura din autoturismul zdrobit.

Pompierii de la ISU Banat au intervenit de urgenta pentru a degaja calea ferata.

La sosirea echipajelor s-a constatat faptul ca soferul autoturismului implicat in accident, in varsta de 31 de ani, nu era incarcerat si a iesit singur din autovehicul, au precizat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Banat.

Din pricina accidentului feroviar, trenul Regio Trans care face legatura intre Sannicolau Mare si Valcani a avut intarziere.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul.

Trenul circula dinspre Sannicolau Mare spre Valcani, iar la kilometrul 55 a surprins un autoturism care nu a acordat prioritate la trecerea cu calea ferata. Desi trenul era unul de calatori, in acel moment in garnitura nu se aflau pasageri si nimeni nu a fost ranit„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version