Opinia Timisoarei

Si-a spart fata. Biciclist ranit dupa ce a dat intr-o groapa pe strada la Timisoara

TIMISOARA. Bezna de pe strazi si capcanele din asfalt sunt combinatia perfecta pentru un accident la Timisoara. Un tanar a simtit-o pe pielea lui, dupa ce a dat cu bicicleta intr-o groapa nesemnalizata in centrul orasului.

CITESTE SI: ‘Sistemul nostru e mai modern si decat cel din Viena’. Specialisti de la capatul lumii vin la Timisoara sa vada cum functioneaza semafoarele inteligente. Nicolae Robu: Credeti ca vin de tampiti?’ 

S-a intamplat in zona Marasti, pe strada Oituz, langa statia STPT dinspre strada Popa Sapca, pe trotuar, a notat un timisorean care a postat pe internet imaginile surprinse imediat dupa accident.

Timisoreanul adauga si faptul ca iluminatul stradal in zona respectiva nu functioneaza.

Tanarul care a dat cu bicicleta in groapa si-a zdrobit fata si s-a umplut de sange. Craterul a ramas neastupat dupa ce in urma cu cateva zile au fost taiate cablurile de internet ale operatorilor din acea zona, in timpul lucrarilor pentru reamenajarea intersectiei Marasti.

Imaginile se vor a fi un semnal de alarma atat pentru autoritati, cat si pentru cei care folosesc bicicleta pentru transport.

CITESTE SI: Dezvaluit in premiera de opiniatimisoarei.ro, proiectul futurist ce se va inalta langa Primaria Timisoara intra in dezbatere publica 

Comentariile nu au intarziat sa apara. In timp ce majoritatea au sustinut ca este condamnabil faptul ca acel crater nu era semnalizat, altii au indemnat la purtarea unei casti de protectie si obligatoriu la dotarea bicicletei cu far.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version