Opinia Timisoarei

Si-a schimbat afacerea ca sa o tina in viata. Ideea nastrusnica a unui patron pentru a supravietui in pandemie

De la inceputul pandemiei toate afacerile au avut de suferit in intreaga lume. Unele firme s-au inchis, altele rezista cu greu sau au fost obligate sa se reprofileze.

CITESTE SI: Continua sa scada rata de infectare cu COVID la Timisoara. A ajuns la 5,66 la mie. Ce localitati au mai ramas in zona rosie, in Timis 

Asta s-a intamplat si cu firma unui englez. Omul are un bar in orasul Nottingham si a facut o cerere prin care vrea sa-si schimbe activitatea si sa devina cult religios, pentru ca sa poata sa functioneze in timpul pandemiei de coronavirus.

James Aspell, la fel ca multi antreprenori, si-a vazut afacerea afectata de pandemie, asa ca a decis sa-si înregistreze barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”.

El se asteapta ca, incepand din 2 decembrie – cand expira carantina la nivel national si intra in vigoare masuri pe 3 niveluri – sa poata sa deschida barul, deoarece in timpul restrictiilor de gradul 3 lacasurile de cult pot fi frecventate, chiar daca numai de catre cei care formeaza o familie sau o bula, scrie digi24.ro.

Insa, pentru ca autoritatile sa-i permita formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii sa se inscrie in congregatia lui. Membrii pot sa devina „iepuri credinciosi” sau „reverend al iepurilor celor drepti”.

 

Exit mobile version