Opinia Timisoarei

Si-a injunghiat prietenul in gat, in timp ce se plimbau cu masina. Tentativa de omor, langa Timisoara

TIMISOARA. A fost la un pas sa isi omoare prietenul, dupa o cearta izbucnita in masina. Este vorba despre un barbat care, duminica dimineata, in timp ce conducea dinspre Covaci spre Timisoara, l-a injunghiat pe barbatul care se afla pe scaunul din dreapta.

CITESTE SI: Amenzi de aproape 100.000 de euro, rupte de politisti la Timisoara si in judet, in ultimele zile. Cati soferi drogati ori beti au descoperit in trafic

Scandalul a pornit duminica dimineata, cand cei doi au plecat impreuna din localitatea Covaci. Cand au ajuns in zona sensului giratoriu de la Mahle, soferul l-a lovit pe prietenul sau cu pumnul in picior, apoi a luat un briceag cu care l-a injunghiat in gat.

Inculpatul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care la data de 15.08.2022 a admis propunerea si a dispus arestarea preventiva a inculpatului B.A.N. pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 15.08.2022„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Procurorii continua cercetarile.

Exit mobile version