Opinia Timisoarei

Si-a facut BMW-ul praf pe Autostrada Vestului si a disparut. Ce-au descoperit politistii la locul accidentului

Un sofer este cautat de politisti dupa ce si-a izbit masina de un parapet pe Autostrada A1 in vestul tarii si a fugit de la fata locului, lasand in urma lui un tanar ranit.

CITESTE SI: Atentie, soferi, se inchide circulatia pe Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara 

Accidentul s-a petrecut pe portiunea de autostrada din dreptul localitatii hunedorene Soimus. Potrivit IPJ Hunedoara, soferul unui BMW inmnatriculat in judetul Alba ar fi depasit un TIR chiar intr-o zona in care banda a II-a se ingusteaza pentru iesirea spre nodul rutier de la Soimus. Masina s-a izbit violent de un parapete de beton.

Chemati la locul accidentului, politistii hunedoreni au gasit un tanar de 29 de ani din judetul Alba, baut bine,care le-a spus ca era pasager in BMW.

In cursul noptii trecute, in jurul orei 01.00, conducatorul unul BMW inmatriculat in jud Alba, care circula la A1, in zona Soimus, a depasit un TIR in zona in care banda 2 se ingusteaza pentru iesirea spre nodul rutier de la Soimus si a lovit parapetul din beton, dupa care a abandonat masina si a parasit locul faptei pana la sosirea politistilor. La fata locului a fost gasit un tanar de 29 de ani, din jud. Alba – pasager, ranit usor, in stare de ebrietate – care a declarat ca a fost <luat la ocazie> si nu il cunoaste pe soferul masinii’, transmit politistii de la IPJ Hunedoara.

Politistii de la Biroul Autostrazi au deschis acum un dosar penal si incearca sa dea de urma celui care a condus BMW-ul.

CITESTE SI: Greva la Timisoara. Aberatia din Ordonanta de Guvern care ingenunchiaza dascalii din scolile cu predare in limbile minoritatilor. Nu mai au voie sa tina cursurile de Romana 

Exit mobile version