Opinia Timisoarei

Si-a calcat iubita in picioare. Atac salbatic al unui barbat din Timis

Woman is Covering Her Face In Fear Of Domestic Violence as her partner threatens her with his fist

TIMIS. O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a fost batuta crunt de iubitul ei.

CITESTE SI: ‘Am fost sechestrata intr-un apartament din Timisoara’. Anuntul la 112, care s-a intrerupt brusc dupa aceste vorbe transmise in engleza, a pus pe jar politistii. Ce-au descoperit

Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri in localitatea Dragoiesti, care tine de comuna Racovita.

Barbatul a inceput sa se certe cu consoarta, dupa care a devenit violent. S-a napustit asupra ei si a calcat-o pur si simplu in picioare.
Femeia a reusit totusi sa sune la 112, iar la fata locului au ajuns politistii si un echipaj al ambulantei, care a preluat-o si a dus-o la spital.

Agresorul a fost retinut si apoi prezentat magistratilor, care au decis ca acesta sa ramana in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

In jurul orelor 1:30-1:50, inculpatul ar fi lovit-o in mod repetat, pe concubina sa, la domiciliul acesteia din satul Dragoiesti din judetul Timis, provocandu-i leziuni la nivel cervical, in apropierea venei jugulare drepte, la nivel lombar si abdominal, leziuni care i-au pus viata acesteia in primejdie.

In data de 27.05.2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva, judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis propunerea si a dispus emiterea mandatului de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile„, au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Exit mobile version