Opinia Timisoarei

Si-a ajutat fratele sa evadeze din puscarie! Un condamnat pentru trafic de arme si explozibili, capturat si adus la Timisoara! VIDEO!

TIMISOARA. Actiune in forta a politistilor de la Urmariti, vineri seara, pentru prinderea unui cetatean italian cautat in toata lumea, dupa ce a fost condamnat la mai multi ani de inchisoare pentru trafic de arme si munitii. Aceasta dupa ce, asupra lui s-au gasit dispozitive explozive, arme si scule folosite de spargatorii profesionisti.

Mai mult, barbatul este banuit ca, impreuna cu un prieten, si-a ajutat propriul frate sa evadeze din puscarie.

Barbatul de 56 de ani statea de mai multa vreme intr-o localitate din Timis. In baza unui mandat european de arestare, politistii au pornit in cautarea lui. La numai cateva ore dupa obtinerea datelor sale, acestia l-au si identificat. L-au capturat in trafic, in zona Lugojului. L-au incatusat si l-au adus la Timisoara.

Italianul mai are la activ o alta condamnare din care mai avea de executat un rest de pedeapsa de 7 ani, iar acum a primit 4 ani de stat dupa gratii.

Potrivit autoritatilor italiene, in trecut, barbatul ar fi fost implicat si in traficul de persoane.

Vineri seara, barbatul a fost prezentat procurorilor de la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, pe numele lui fiind emisa o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat judecatorilor pentru confirmarea mandatului european de arestare preventiva.

Exit mobile version