Opinia Timisoarei

Show total si o mare rusine la un meci la Timisoara. S-a stins nocturna, s-au aprins tortele si telefoanele pe stadion. Politehnica pierde la masa verde partida cu Petrolul

TIMISOARA. Incidente la meciul dintre Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti, desfasurat pe stadinul Dan Partinisanu, joi seara.

La doar 8 minute de la inceputul partidei, nocturna stadionului s-a stins complet. In acel moment, suporterii aflati la meci si-au deschis luminile telefoanelor si au aprins torte, in timp ce jucatorii erau trimisi la vestiare.

Dupa cateva minute, treptat, luminile s-au reaprins pe stadion, iar meciul a fost reluat, insa, cu cateva minute inainte de finalul primei reprize, noctura a cedat din nou.

Arbitrul central a fost obligat, astfel, sa fluiere finalul intalnirii si, cu toate ca scorul de pe tabela era 0-0, Poli va pierde partida la masa verde. Pentru ca nu a functionat nocturna.

Intre timp, Consiliul Judetean Timis, in subordinea caruia este stadinul Dan Paltinisanu, a explicat ca inca de ieri au fost semnalate probleme la panoul electric, ca s-au facut reparatii de catre o echipa de interventie, insa o siguranta a cedat iarasi.

Exit mobile version