Opinia Timisoarei

Shooting foto la ACS Poli! Jucatorii si staff-ul divizionarei secunde au facut pozele oficiale pentru returul campionatului. FOTO!

Inaintea antrenamentului de joi, Ovidiu Petre si compania au participat la o scurta sedinta foto.

Vremea le-a stricat planurile celor de la ACS Poli care, din cauza ploii, au fost nevoiti sa amane, pana dupa meciul de saptamana viitoare cu Mioveniul, poza de grup, ce trebuia sa o realizeze pe stadionul ”Dan Paltinisanu”. Totusi jucatorii si membrii staff-ului si-au pus tricourile oficiale de joc si au participat, in sala de conferinte, la un scurt shooting foto, pentru pozele individuale, care vor fi folosite pentru site-ul oficial, pentru afise si alte campanii de promovare.
”Cu vremea nu se poate pune nimeni, ne doream sa facem astazi si poza de grup, dar am amanat-o putin ca sa iasa bine. Am facut pozele individuale, trebuia sa le facem si chiar sunt binevenite”, a spus Ovidiu Petre care a pozat pentru prima oara in tricoul lui ACS Poli.
Dupa ce au scapat de pozele oficiale, jucatorii l-au rugat pe fotograf sa realizeze si cateva poze pentru colectia lor personala. Cei patru capitani Ovidiu Petre, Silviu Balace, Adrian Poparadu si Mario Kirev s-au pozat impreuna, la fel ca si cei portarii din lotul echipei timisorene.
Echipa timisoreana a realizat o poza de grup si in vara, insa cei din conducere au tinut ca o data cu schimbarile care au avut loc in lot, in iarna, poza sa fie reactualizata.
VEZI FOTO pe www.fortaviola.ro!
Exit mobile version