Opinia Timisoarei

Sfaturi de la RETIM. Locul sticlelor este in clopotul verde, nu langa container

TIMISOARA. RETIM ii indeamna pe locuitorii din Timisoara, dar si din judet sa faca o colectare corecta a deseurilor pentru a reduce cat mai mult cantitatea care ajunge la groapa de gunoi.

Sticla este unul dintre materialele ce pot fi refolosite, insa daca vrem sa scapam de ambalajele de acest tip, trebuie sa o facem in mod corect.

Angajatii RETIM au intalnit o situatie aparte in localitatea Dumbravita, acolo unde mai multe sticle au fost gasite abandonate langa clopotele verzi. De aceea, compania le reaminteste timisenilor sa respecte regulile de colectare a sticlei.

Ambalajele din sticla pentru bauturi racoritoare, bauturi alcoolice sau borcanele, trebuie depozitate in clopotele verzi.

Inainte de a fi puse in aceste recipiente, ambalajele de sticla trebuie golite complet si clatite cu apa. De asemenea, acest gen de ambalaje se arunca fara capac.

Daca duceti sticlele la clopotul verde intr-o sacosa de plastic si nu mai vreti sa o folositi a doua oara, aceasta se va arunca in pubela galbena, nicidecum in containerul verde.

Pentru informatii, sugestii sau reclamatii, timisenii pot suna la numarul de telefon +40 374 885 692, sau pot trimite un e-mail la contact@retim.ro.

De asemenea, informatii proaspete pot fi gasite si pe site-ul oficial retim.ro.

Va reamintim, inca de la inceputul acestei luni, RETIM a demarat campania „Reducem, Refolosim, Reciclam deseurile!„, una care are un scop de informare a oamenilor cu privire la reciclarea corecta a deseurilor, dar si a protectiei mediului.

Detalii despre campanie si provocarile RETIM puteti gasi si pe pagina de Facebook a companiei.

Exit mobile version