Opinia Timisoarei

Sfasiat de caini, un barbat a fost adus de urgenta la spital la Timisoara. Medicii s-au ingrozit cand i-au vazut ranile

Momente de groaza pentru un barbat din Timis care a fost atacat si sfasiat, marti seara, de mai multi caini in apropierea comunei Bara.

CITESTE SI: Accident ‘in cerc’, cu 3 masini, pe un bulevard din Timisoara. Oameni raniti. Foto

Barbatul a plecat sa isi cumpere paine de la un magazin din localitate, iar pe drum sase animale au aparut din senin si s-au repezit asupra lui. Omul a fost pur si simplu dezbracat de patrupedele agresive, care apartin unui cioban, noteaza LugojInfo.ro.

Barbatul, cu muscaturi pe tot corpul si intins cu fata in jos pe pamant, plin de sange, a fost gasit de un trecator. Acesta a sunat imediat la 112, iar la fata locului a ajuns o ambulanta care l-a preluat.

Omul a fost dus mai intai la spitalul din Lugoj, unde medicii s-au ingrozit cand i-au vazut ranile, astfel ca au luat decizia de a-l transfera de urgenta la Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta si l-au gasit pe ciobanul care detine cainii. Acesta s-a ales cu dosar penal si urmeaza sa raspunda pentru comportamentul animalelor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei 6 câini aparțin unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bara. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul căinelui sau deținătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane”. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version