Opinia Timisoarei

Sfarsitul lumii vine luni, 26 septembrie 2011, spune Alexander Retrov. Se incurca profetii in calcule?

Apocalipsa ar trebui sa vina maine, conform spuselor profetului Alexander Retrov: vor fi cutremure masive si vantul va bate cu 1.600 de km/h. Ca sa fie luat in serios, Retrov foloseste tot felul de explicatii, incercand sa atraga adepti.

Alexander Retrov este un fost profesor de canto din Melbourne, in prezent profet al Apocalipsei. Australianul, pe numele sau adevarat Trevor Alexander, sustine ca ne despart mai putin de 24 de ore de sfarsitul lumii si ca Apocalipsa ajunge la noi in 26 septembrie 2011.

„Cu o saptamana inainte, un obiect va fi extrem de vizibil pe cer si va acoperi o cincime din cer, se va misca”, a spus Alexander Retrov.

Obiectul in cauza este cometa Elenin, care ar urma sa se alinieze cu pamantul si soarele luni.

„Cand acest obiect va traversa cerul, va provoca o eclipsa de cel putin trei zile, cel putin. Va transmite o unda de soc cosmica ce va arunca in aer campurile magnetice si va lasa planeta vulnerabila in fata radiatiilor gamma”, prezice acesta.

Si exploziile solare sunt doar inceputul. Pentru cine il crede, australianul a imaginat o Apocalipsa care a starneste probabil invidii sincere in studiourile de la Hollywood.

„Vor fi cutremure putrernice, fiecare vulcan va erupe, pamantul nu se va zdruncina putin ici si colo, vorbim de rupturi de teren adanci de 400 de metri, vantul va bate cu 1600 de km/h, temperatura de la suprafata Pamantului va fi de peste 60 de grade, vor izbucni incendii violente peste tot in lume”, mai spune rusul.

E demn de mentionat ca profetia despre moartea planetei este a doua din acest an. In mai, un american ne-a sfatuit sa ne pregatim sufleteste pentru 21 ale lunii. S-a scuzat apoi ca nu a calculat bine si a mutat totul pentru 21 octombrie.

Exit mobile version