Opinia Timisoarei

Sfarsitul lumii vine in 25 septembrie 2011. VEZI VIDEO cu argumentele profetului Alex Retrov care a anuntat Apocalipsa peste o saptamana!

Daca ati crezut ca sfarsitul lumii vine in 21 decembrie 2012, aveti mai putin timp decat v-ati imaginat pentru a va incheia socotelile cu viata. Apocalipsa va sosi in mai putin de o saptamana, conform unui nou profet al Zilei de pe Urma, pe nume Alex Retrov.

Intr-un seminar numit „Adevarul care iti este ascuns„, Retrov explica audientei sale ca, in 25 septembrie 2011, Pamantul va fi nimicit de cometa Elenin.

Barbatul isi sustine teoria cu tot felul de calcule si schite, menite sa arate ca profetia sa are la baza date stiintifice de necontestat. Pana acum, una dintre datele vehiculatei apocalipse era 21 decembrie 2012, data la care s-a ajuns interpretand calendarul Mayas.

Cu toate acestea, in ultimii ani, zeci de „profeti” precum Alex Retrov au venit cu propria lor teorie despre sfarsitul omenirii, reusind cu totii sa gaseasca macar o mana de oameni care sa-i creada si sa se pregateasca resemnati de potop.

Exit mobile version