Opinia Timisoarei

Sfarsitul lumii a fost reprogramat! Apocalipsa vine mai devreme: 21 mai 2011

Un cunoscut predicator american, Harold Camping, sustine ca a doua venire a lui Iisus pe Pamant va fi la 21 mai 2011. Mai concret, in jurul orei 18.00, ora Californiei, 2% din locuitorii Terrei se vor „inalta” la cer, iar restul vor merge in Iad, scrie The Independent. Cu alte cuvinte, sfarsitul lumii s-a reprogramat din 2012.

Calculele lui Camping s-ar baza pe un studiu facut de el asupra Bibliei.

Zilnic, Hamping, de 89 de ani, se adreseaza adeptilor sai prin intermediul Family Radio Network, o organizatie radiofonica religioasa, finantata din donatiile ascultatorilor.

Generozitatea acestora din urma este atat de mare incat reteaua are acum 66 posturi de radio numai in SUA, activele postului de radio ajungand la 120 milioane de dolari.

Hamping afirma ca in cei 70 de ani de studiu biblic a dezvoltat un sistem pe baze matematice pentru a interpreta prezicerile criptate din Biblie.

Predicatorul crede ca Judecata de Apoi va veni la 21 mai, la 722.500 de zile de la 1 aprilie anul 33 AD, cand, sustine el, a fost rastignit Isus. Cifra 722.500 este de asemenea foarte importanta in conceptia lui Camping, intrucat este realizata prin multiplicarea a trei numere sacre (5,10 si 17).

Pentru a-i avertiza pe oameni, el si adeptii sai, merg cu caravanele prin toata America si se folosesc de panouri publicitare si voluntari care dau vestea mai departe.

Camping a mai prezis anterior ca sfaaitul lumii va veni in 1994, dar s-a dovedit a fi o greseala. Cu toate acestea, prezicatorul sustine ca de aceasta data „chiar daca lumea se indoieste, 21 mai va fi data decisiva”. Pe site-ul lui, el a scris franturi din Scriptura si indiciile care ar trebui sa ilustreze cum a ajuns el la concluzia cu sfarsitul lumii.

Potrivit americanului, evenimentele din Japonia, Noua Zeelanda si Haiti sunt mesageri ai venirii Zilei Judecatii de Apoi.

Exit mobile version