Opinia Timisoarei

Sfarsit teribil pentru un pescar din Timis. A murit pe malul apei. Un copil de 9 ani a anuntat tragedia

TIMISOARA. Tragedie, duminica, pe malul Timisului. Un pescar si-a dat ultima suflare, cu undita in mana, in apropiere de Dragsina.

CITESTE SI: Sub 100 de noi cazuri de COVID raportate in Timisoara si in judet, in ultimele ore. A scazut usor si rata de infectare in Timis 

Omul era un pescar inrait si avea un cort pe malul raului, nu departe de sat, unde si-a petrecut vara. Venea foarte des sa pescuiasca in mijlocul naturii, iar duminica l-a luat cu el si pe baietelul de 9 ani pe care il avea in plasament impreuna cu sotia.

Pentru ca o buna parte din zi a plouat, cei doi s-au adapostit in cort. La un moment dat, barbatului i-a venit brusc rau si s-a intins la pamant. Speriat, copilul a pus mana pe telefon si a dat alarma.

Din nefericire, medicii ajunsi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru pescar. Politistii au demarat o ancheta.

In jurul orei 15:15, politistii Secției 1 Rurale Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca pe malul raului Timis, in zona localitatii Dragsina, un barbat a decedat. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca este vorba de un barbat de 73 de ani, care se afla la pescuit. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version