Opinia Timisoarei

Serban Huidu sanctionat de mai multe ori la volan: a luat 14 amenzi pentru viteza, depasiri neregulamentare sau ca a calcat linia continua!

Serban Huidu, realizatorul TV care a provocat un accident in care au murit 3 persoane nu era un sfant la volan.

De cand a luat permisul auto, carcotasul a primit amenzi pentru diferite incalcari ale Codului Rutier.

Serban Huidu a fost sanctionat in luna august cu sase puncte de amenda pentru depasirea vitezei legale cu aproape 50 de kilometri in aceeasi zona in care a produs, duminica, accidentul soldat cu trei morti, a declarat luni seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.

A fost depistat conducand masina cu o viteza de aproximativ 99 de kilometri la ora in zona in care a avut loc accidentul de duminica. Potrivit lui Dinita, Serban Huidu a fost sanctionat in luna august cu sase puncte de penalizare pentru depasirea vitezei legale. Politistii i-au mai luat carnetul in 2009 pentru ca a depasit pe linie continua, in apropiere de o curba, mai multe masini.

CITESTE SI: VEZI VIDEO cum s-a intamplat accidentul lui Serban Huidu si in care au murit trei persoane! Vezi simulare pe calculator!

CITESTE SI: Prima declaratie a lui Serban Huidu in fata anchetatorilor! Vezi ce le-a spus Huidu politistilor despre accident!

CITESTE SI: Emisiunea Cronica Carcotasilor, suspendata temporar la Prima Tv si Kiss FM, in urma accidentului mortal provocat de Serban Huidu

CITESTE SI: Serban Huidu este lovit din toate partile de vedetele autohtone! Zavoranca:”Sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun!”

CITESTE SI: Mircea Badea nu-si iarta dusmanul in momentele grele: Nu dau doi bani pe Huidu! Vezi ce mai spune Badea despre Huidu dupa accident!

CITESTE SI: A murit si a treia victima a accidentului produs de Serban Huidu! Este vorba de un barbat care era in coma

CITESTE SI: Exista un blestem asupra Carcotasilor? Apropiatii lui Huidu sunt urmariti de necazuri si tragedii?

CITESTE SI: Au aparut primele imagini cu Serban Huidu dupa accidentul soldat cu doi morti! Vezi FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Serban Huidu ramane la spital! Luni repeta analizele la tomograf. Vezi VIDEO de la accident!

CITESTE SI: Copiii lui Huidu au ajuns la spital. Prezentatorul tv si-a facut o tomografie. Carcotasul avea alcoolemie zero

CITESTE SI: Serban Huidu a produs un accident rutier in care doi oameni au murit. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii

Chestorul Dinita a tinut sa mentioneze si faptul ca „se pleaca de la prezumtia de nevinovatie”.

Exit mobile version