Opinia Timisoarei

Sens UNIC INTERZIS! pe strada Socrate din Complexul Studentesc din Timisoara. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Prea multe semne de circulatie in Timisoara, iar uneori puse complet anapoda. Soferii timisoreni sunt  bulversati de indicatoarele rutiere montate pe unele strazi din oras. De multe ori, se trezesc in fata unor situatii imposibile, nestiind cum sa reactioneze la volan si sa respecte legea, in acelasi timp.

Este si cazul strazii Socrate din Complexul Studentesc din Timisoara, unde soferii sunt avertizati ca exista un singur sens de mers si, in acelasi timp, li se interzice accesul.

Un sofer din Timisoara a ramas uluit cand a descoperit semnele de circulatie. In acelasi timp s-a si amuzat de indicatoarele puse aberant, asa ca s-a decis sa filmeze zona respectiva. A vrut sa faca dreapta de pe strada Delfinului, fiind chiar obligat de semnele de circulatie, a virat dreapta pe Socrate, apoi a ramas uimit: „sens unic„, dar „interzis„. A trimis filmuletul pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro.

„Chestia asta e un musai de filmat. Avem <<la dreapta>>, <<cedeaza trecerea>>, facem dreapta, <<interzis>> si <<sens unic>>. Marfaaaa!”, explica soferul manevrele.

El nu este insa singurul sofer care a trecut miercuri pe strada Socrate! In aceeasi situatie mai sunt si alti soferi, fie studenti, fie timisoreni care locuiesc sau lucreaza in zona.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version