Opinia Timisoarei

Senatorul Sorina Placinta, mireasa pentru a treia oara! Fericitul mire e medicul timisorean Viorel Bucuras

Niciun politician nu a fost prezent la nunta, doar angajatii fabricii de confectii a Sorinei Placinta. Evenimentul a avut loc in Focsani, la o biserica ctitorita chiar de senatoare. Vezi cine a prins buchetul miresei!

Sorina Placinta a pasit sambata pentru a treia oara in fata altarului. Senatorul PDL s-a casatorit religios cu medicul Viorel Bucuras. Ceremonia a avut loc la biserica ridicata de Sorina Placinta in curtea propriei fabrici de confectii din Focsani, inainte de a deveni senator.

Buchetul aruncat de mireasa nu a fost prins de niciuna dintre domnisoarele de onoare, si a fost ridicat de jos de sefa AJOFM Vrancea, Iosefina Iaru, fost director in cadrul firmei senatorului PDL.  Niciun politician nu a fost prezent la nunta, doar angajatii fabricii de confectii a Sorinei Placinta. Toti au avut numai vorbe bune pentru patronul lor.

De la nunta nu a lipsit fiul din prima casatorie al senatorului, Andrei Placinta, care astazi a implinit 21 de ani.

Petrecerea are loc la aceasta ora, la restaurantul hotelului detinut in Focsani de familia senatorului. Sorina Placinta a mai fost casatorita de doua ori, prima data cu un fost coleg de serviciu si apoi cu un partener de afaceri din Suedia.

Exit mobile version