Opinia Timisoarei

Senatorul PNL Nicolae Robu si-a anuntat, printr-un comunicat, decizia de a candida la Primaria Timisoara

TIMISOARA. Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, si-a anuntat, astazi, in cadrul Biroului Politic Teritorial, intentia de a candida la Primaria Timisoara la alegerile de anul viitor. A trimis si un comunicat, sec, catre mass-media.

Dupa ce de cateva luni tot amana sa anunte ceea ce deja toata lumea stia, si anume ca intentioneaza sa candideze la Primaria Timisoara, astazi, Nicolae Robu si-a anuntat mai intai colegii de partid ca a decis sa candideze, totusi, pentru functia de edil-sef al orasului.

Anuntul a fost facut in cadrul Biroului Politic Teritorial al PNL Timis care reuneste alesii PNL, dar si conducerea partidului din intreg judetul.

Detalii despre anuntul candidaturii vor fi facute publice de senator abia maine, intr-o conferinta de presa sustinuta chiar de Nicolae Robu.

La sfarsitul acestei luni, PNL, impreuna cu PSD, in cadrul aliantei USL, vor face doua sondaje de opinie, in tandem. Rezultatul final al sondajului va da si candidatii pentru functiile de primar al Timisoarei si presedinte al Consiliului Judetean Timis, desi lucrurile deja sunt conturate. Titu Bojin, presedintele PSD Timis, anuntase recent ca va candida pentru functia de presedinte al CJT, iar astazi, iata, Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a anuntat ca va candida pentru functia de primar al municipiului.

Exit mobile version