Opinia Timisoarei

Senatorul Ilie Sarbu ar putea fi candidatul USL pentru Consiliul Judetean Timis in locul lui Titu Bojin

TIMISOARA. Ilie Sarbu ar putea prelua stafeta de candidat al USL de la Titu Bojin, pentru Consiliul Judetean Timis. Informatia a fost confirmata de cei doi, insa o decizie finala s-ar putea lua abia marti.

Senatorul Ilie Sarbu a confirmat pentru www.opiniatimisoerei.ro ca ar putea fi el candidatul USL pentru presedintia CJT, insa o decizie clara in acest sens se va lua maine, impreuna cu cei din conducerea centrala a USL.

Maine va fi o discutie la nivelul conducerii USL. S-a facut un sondaj, am inteles, eu nu l-am vazut si se va lua o decizie impreuna cu domnul presedinte Bojin si conducerea USL, maine. Eu inca nu am spus da. Stiti bine ca eu am plecat de la Timis, lasandu-i pe colegii mei sa performeze, sa faca ei ceea ce este nevoie. Daca cei din conducerea partidului vor recurge la mine  fiindca asa arata sondajele, o sa analizam si o sa luam o decizie„, a declarat Ilie Sarbu.

Intrebat daca este dispus sa candideze la presedintia Consiliului Judetean Timis, senatorul a declarat ca se va supune deciziilor partidului.

Dispus nu, dar daca trebuie nu am ce sa fac, am mai facut-o si altadata cand am candidat si am pierdut. Daca partidul m-a vrut, asa e corect. Partidul mi-a facut atatea favoruri, sunt senator, am fost si presedinte al Senatului. daca sondajul arata ca am 50 si ceva la suta, ma voi supune„, a declarat Sarbu.

De cealalta parte, Titu Bojin, cel care s-a anuntat ca va candida pentru presedintia CJT din partea USL, a declarat ca este dispus sa cedeze in fata lui Ilie Sarbu.

Daca domnul Sarbu in sondaje sta mai bine si are sansa ca sa castige, obligatia mea ca presedinte al partidului este sa cedez celui care e mai bine plasat. Daca si dansul accepta, nu vad de ce nu i-as ceda„, a declarat Titu Bojin pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Conducerea USL se va intruni marti pentru a lua o decizie finala in privinta candidaturilor pentru judetul Timis , la pre;edintia CJT si la functia de primar al Timisoarei, aceasta dupa ce a amanat sa faca un anunt oficial in urma cu doua saptamani.

Exit mobile version