Noutati :

Senatorul de Timis Alina Gorghiu: ‘Cu PSD, Timisul va saraci!’ (P)

25 octombrie, 2020 - 02:28 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
0

PNL Timiș a depus miercuri candidaturile pentru alegerile parlamentare. Referitor la acest lucru, Alina Gorghiu a declarat că ”PNL Timiș aduce parlamentari cu experiență și suflu proaspăt. Le mulțumesc celor peste 31.000 de timișeni care au semnat pentru candidații PNL! Încrederea lor va fi răsplătită! Toți parlamentarii ce vom fi aleși din partea PNL, vom forma o majoritate parlamentară sănătoasă. Vom face literă de lege din dezvoltarea economică și investiții!”

Senatorul PNL de Timiș explică și ce înseamnă conceptul ”Dezvoltăm România!”. ”PNL a asumat, la preluarea guvernării, obiectivul de a dezvolta România. De a asigura investiții în infrastructură și în economie. Fundația pentru multe proiecte am pus-o deja! Investițiile publice au atins 30 miliarde lei anul acesta. Record! Au fost absorbite peste 2 miliarde euro fonduri europene în mai puțin de un an. Mai mult decât dublu față de 2019, cu PSD! Proiecte vitale pentru țară cu finanțare europeană au fost deblocate: 3 spitalele regionale, 9 proiecte de apă-canal, proiecte rutiere mari. Toate acestea, în timp ce s-au alocat 2,4 miliarde lei pentru combaterea pandemiei! Asta a făcut PNL la guvernare!”

Alina Gorghiu arată și de ce alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România. ”Trebuie să mergem la vot! Va fi bătălia finală pentru dezvoltarea României! Altfel, cu PSD, Timișul va sărăci! La fel, toată țara! Majoritatea toxică PSD trebuie să devină istorie pe 6 decembrie! Parlamentul va avea după alegeri o nouă majoritate, va lucra pentru români. Va fi parte a parteneriatului solid de bună guvernare care deja funcționează între Președinte, Guvern și administrația locală. Cele 80 de miliarde de euro, fondurile europene, vor fi investite în toată țara, se vor vedea efectele și în economie, și în nivelul de trai al oamenilor! Guvernarea PNL a arătat că poate garanta acest lucru, de aceea ea trebuie să continue și după alegeri!”, a conchis senatorul de Timiș.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...