Opinia Timisoarei

Semafor daramat si facut praf de soferul unei autocisterne intr-o intersectie din Timisoara! Zona a ramas fara semnalizare luminoasa

TIMISOARA. L-a acrosat si mai apoi l-a pus la pamant lasand intersectia fara semaforizare. Este isprava unui sofer de autocisterna care a reusit sa darame un stalp pe care se gaseau un semafor electric si mai multe indicatoare rutiere.

Totul s-a petrecut in jurul orei 14.00  in intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu Sudului. Conducatorul autocisternei mergea spre Buziasului si a facut dreapta. Povesteste ca un sofer din fata lui a pus frana brusc, iar el a incercat sa evite impactul cu acesta. Asa ca, a tras mult de volan si s-a apropiat periculos de semaforul aflat la marginea drumului. L-a agatat si l-a prabusit pe marginea strazii. Intreaga intersectie a ramas fara semnalele luminoase.

Soferul, in varsta de 60 de ani,  s-a dus la Politie sa anunte incidentul. Autocisterna pe care o conducea era goala, asa ca nu a existat niciun pericol in urma accidentului. Barbatul va suporta, cel mai probabil, contravaloarea semaforului si reinstalarea unui dispozitiv nou in intersectie.

Exit mobile version