Opinia Timisoarei

Seful RAR Timis Cosmin Costa si-a dat demisia. Ce motiv a avut?

TIMISOARA. Liberalul Cosmin Costa si-a inaintat astazi demisia din functia de sef reprezentanta a Registrului Auto Roman din Timis.

Asa cum am anuntat anterior si mi-am manifestat disponibilitatea de a renunta la functia de sef reprezentanta a Registrului Auto Roman Timis atunci cand va veni momentul, doresc sa va anunt ca acel moment a sosit. Reafirm pe aceasta cale ca sunt si voi fi in continuare dedicat valorilor promovate de Partidul National Liberal. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor RAR Timis pentru colaborarea avuta in ultimii 2 ani si sa le urez succes pe mai departe”, a transmis Cosmin Costa.

Potrivit unor surse, PSD Timis i-ar fi propus sa se foloseasca de Ordonanta Traseistilor si sa iscaleasca adeziunea prin care sa treaca in barca social-democrata pentru a-si pastra functia, lucru pe care Cosmin Costa l-a refuzat.

Cosmin Costa, care este si consilier judetean din partea PNL, va ramane angajat in cadrul RAR Timis, la Departamentul Fonduri Europene.

UPDATE: La scurt timp dupa demisia lui Cosmin Costa, a fost desemnat inlocuitorul sau, pesedistul Dorin Candea, care a mai ocupat functia de director al RAT Timis.

Surpriza insa, dupa numai doua ore, RAR anunta de la Bucuresti revocarea din functie a lui Candea si numirea drept interimar la sefia Registrului Auto Timis tot a lui Cosmin Costa.

 

Exit mobile version