Opinia Timisoarei

Seful Politiei Timis a dispus o ancheta interna la Sectia 2, dupa incercarea de musamalizare a scandalului de la “No Name”

In urma informatiilor din Opinia Timisoarei ce vizau scandalul provocat de un grup de interlopi, sambata dimineata, la clubul de noapte No Name, inspectorul sef al Politiei Timis, comisarul sef Gheorghe Popescu, s-a autosesizat si a dispus o ancheta interna la Sectia 2 Politie.

Reamintim ca un grup de batausi a navalit, sambata dimineata, in clubul No Name, pentru a provoca scandal. Mai multe persoane aflate in acel moment in local au fost lovite cu salbaticie, fara nici o vina, agresorii dorind doar sa creeze panica printre tinerii ce se distrau. Chiar si unul dintre barmani a suferit o dubla fractura de piramida nazala, fiind operat la Clinica de Maxilo-Faciale. Spre consternarea generala, politistii de la Sectia 2 care s-au deplasat la fata locului au constatat doar o “impingere” intre cativa comeseni, indrumand cele cateva persoane cu capetele sparte sa mearga la IML pentru obtinerea unui certificat medico-legal si, ulterior, daca doresc, sa depuna plangere impotriva agresorilor.

Am dispus o ancheta interna la Sectia 2 intrucat nu am fost informat asupra acestui incident. O sa vedem care a fost amploarea violentelor si daca politistii deplasati la fata locului au luat masurile legale ce se impuneau”, ne-a comunicat comisarul sef Gheorghe Popescu.

La randul sau, comisarul sef Gheorghe Surugiu, seful Sectiei 2 Politie din luna aprilie 2010, ne-a declarat ca politistii au ajuns la fata locului dupa ora pe la ora 7.30, iar din declaratiile angajatilor a reiesit ca a fost o simpla cearta. “Li s-a recomandat celor batuti ca, mai intai, sa-si scoata certificate medico-legale si apoi sa vina la noi pentru a depune reclamatii. stiti si dumneavoastra ca, daca numarul de zile de ingrijiri medicale nu este peste 60 de zile, politia nu se poate autosesiza. Este nevoie de o plangere din partea persoanei vatamate”, a precizat comisarul sef Surugiu.

Surse din randul angajatilor No Name ne-au dezvaluit ca, dupa acest scandal, patronii barului au fost contactati de o firma de bodyguarzi, care s-a oferit sa trimita doi oameni la obiectivul No Name pentru doar 600 de euro pe luna…

Exit mobile version