Opinia Timisoarei

Secretul unei siluete perfecte, dezvaluit de o actrita celebra. Vezi ce face Salma Hayek ca sa arate asa de bine

Actrita  recunoaste ca a avut momente in care nu a aratat deloc bine, de exemplu in 2007 cand, in timpul sarcinii, s-a ingrasat 23 de kg. A reusit insa sa-si recapete silueta.

„Am avut ocazia sa observ cum corpul meu s-a deformat – motivul fiind unul foarte bun – si nu regret nicio clipa transformarile prin care am trecut”, a declarat actrita.

„Dupa acea perioada, am inceput sa imi apreciez corpul. Toate lucrurile care inainte imi displaceau la corpul meu, de fapt, nu erau asa de importante”, a completat Hayek.

Ea a spus ca, la fel ca multe alte femei, s-a luptat mult cu imaginea despre sine.

„Noi trebuie sa ne luptam zi de zi pentru a avea incredere in noi. Traim intr-o societate foarte dura cu femeile. Trebuie sa fim inteligente, sa avem succes pe plan profesional, sa fim mame bune, frumoase, tinere si sa fim slabe pentru totdeauna”, a apreciat actrita de origine mexicana.

Salma Hayek, care este casatorita cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, se mentine in forma cu ajutorul sucurilor de fructe si legume, urmand si un program de detoxifiere.

„Sucul meu favorit reprezinta un amestec de spanac, telina si varza„, a mentionat aceasta. Ea a povestit ca ar fi o tortura daca ar trebui sa manance aceste legume crude, spunand ca, in schimb, sucul are un gust foarte bun.

Vezi mai multe AICI

Exit mobile version