Opinia Timisoarei

Secretara lui Liviu Dragnea, Catalina Stefanescu, o bomba sexy de 23 de ani, candideaza pentru un post de deputat! VIDEO!


Fara experienta in politica sau administratie, dar cu o puternica sustinere din partea secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, tanara… secretara a acestuia, Catalina Stefanescu, vrea un fotoliu de deputat la Turnu Magurele!

Unul dintre cei mai tineri candidati la un fotoliul de deputat este Catalina Stefanescu, in varsta de 23 de ani. Ea candideaza din partea USL in colegiul din Turnu Magurele. Catalina Stefanescu a fost propusa si sustinuta de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de altfel fiind si secretara acestuia. Tanara pesedista nu are experienta in politica sau in administratie, in cv-ul acesteia fiind specificat ca a absolvit de curand cursurile Facultatii de Limbi Moderne Aplicate.

In martie 2008, un filmulet postat pe internet de catre jurnalistul Cristi Sutu de la o petrecere PSD a starnit mult interes. Catalina Stefanescu este in centrul atentiei, dansand atat cu presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea, dar si cu fostul lider PSD Adrian Nastase.

Exit mobile version